Muller někdy musel vzít náhradu
نوشته شده توسط : drekesczdams

Mullerův Bayern hlavní hráč, V Ancelotti přišla po výrazném snížení konkurenčního stavu, A v nové sezóně, S příchodem Jamesa, Muller se rovněž považuje za místo, které nemá místo. V prvních třech kolech Bundesligy, I když James nedostal šanci hrát, Ale Fotbalové Dresy Dětské Muller se nestal absolutní hlavní silou týmu, A to také zpochybňuje Ancelottiho. Podle německých mediálních zpráv, Nedávno, Heathfield v rozhovoru, Také mluvil o problému Mullera, Řekl to Ancelotti.

V prvních třech kolech nové sezóny v Bundesligě, Muller z lavičky, Počáteční hra, ale byla nahrazena brzy, Proti Hoffenheimově hře, Je také plochý. A v posledních dnech, Hirschfield v rozhovoru, Ale Shuai řekl podporu.

" Bayern Mnichov je v současné době velmi silná sestava, A tým má také skvělý trenér, Budou jistě vyhrát mistrovství Bundesligy znovu, Muller je německý hráč, Pokud Ancelotti Jean Tiago seděl na lavičce, Pak nikdo v Německu nebude o této záležitosti hovořit. Ale když Muller seděl na lavičce, To je téměř otázka Bayernu Mnichov. Kouč jen jak vyhrát, Pokud je stav Mullera výborný, Určitě dostane první šanci Dres Bayern Munich Mnichov. "





:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 شهريور 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: